Коломия До сайту

У Косові дівчата-підлітки зачинили однокласника у туалеті, де було осине гніздо

Вчора в одній із косівських груп в соцмережі опублікували допис, в якому йшлося, що учениці місцевої школи під час святкування дня народження зачинили свого однокласника в дерев’яному туалеті та знімали це на відео. Хлопця покусали оси, які оселилися в цій вбиральні. Зазначається, що підліток є алергіком. Йому знадобилась медична допомога.

Деталями ділиться Інформатор Коломия.

В оприлюдненому анонімним учасником дописі йдеться, що неприємна ситуація сталася 24 серпня у Косові:

“Учні 1-ї школи, м. Косів, які цього року перевелись у 8-й клас, святкували день народження однокласниці, на відкритому повітрі, неповнолітні без батьків! Під час свята один із хлопців відійшов до туалету на вулиці (деревʼяний), де його однокласниці зачинили двері та почали знімати це на відео, не даючи йому вийти. Однією, з найбільших проблем стало те, що в туалеті було осине гніздо. Під час спроби вибратись із приміщення хлопця вжалило понад 25 ос. Хлопець є алергиком, і через сильний біль та шок він вибив двері”.

Як зазначається, дівчата навіть не спробували відкрити двері, а на крик хлопця прибігли однокласники. Вони допомогли зателефонувати до матері, та надали першу допомогу.

“У лікарні йому надали першу медичну допогу, адже від укусів були проблеми з диханням, підвищився тиск, знизився рівень кисню в крові. Хлопцю також дали багато знеболювальних, оскільки укуси припали на голову та шию. Є всі необхідні документи з лікарні для підтвердження серйозності ситуації”, – йдеться в дописі.

Скрін допису

Директор Косівської ЦРЛ Іван Фазан у коментарі Бліц-Інфо підтвердив, що 24 серпня у відділення екстреної медичної допомоги справді звернувся хлопець з проявами алергічної реакції на укус комах.

“Те що розповідають вжалили 25 і більше ос – це неправда. Було максимум 2-3 укуси. Спостерігалося почервоніння в місцях укусів. Його оглянув лікар анестезіолог-реаніматолог. Надали медичну допомогу. Поспостерігали за ним. Алергія минула і ми відпустили його додому”, – розповів медик.

У секторі комунікації ГУНП в області журналістці повідомили, що поліція розпочала перевірку за даним фактом.

“Встановлюються всі обставини події. Наразі зʼясовано, що дитина вдома. Загрози життю та здоровʼю немає. Батьки до поліції не зверталися”, – коментують у поліції.

Головне фото ілюстративне згенероване ШІ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com