Коломия До сайту

На Прикарпатті чоловік дерев’яною палкою забив до смерті свого співчарочника

В селі Чукалівка Івано-Франківського району під час розпиття алкоголю чоловік наніс тяжкі тілесні пошкодження своєму товаришу, який помер від отриманих травм.

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

26 серпня до франківських поліцейських надійшло повідомлення від чоловіка, який виявив свого сусіда без ознак життя в його будинку. Правоохоронці одразу ж виїхали на місце події. Вже при огляді тіла чоловіка співробітники поліції виявили ознаки насильницької смерті, що й надалі підтвердила й відповідна експертиза.

В ході розслідування слідчі встановили, що 56-річний мешканець Чукалівки, разом з потерпілим за місцем проживання розпивали алкогольні напої. Під час застілля між співчарочниками виник конфлікт, у ході якого фігурант дерев’яною палкою наніс ряд ударів в область голови та тіла господаря. Після чого залишив помирати закривавленого товариша, а сам покинув місце злочину. Порушника правоохоронці затримали на одній із вулиць обласного центру.

Фігуранта справи затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його дії слідчі кваліфікують за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує максимальне покарання до 10 років позбавлення волі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com