Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Шантажист вимагав у прикарпатки 40 тис грн за нерозголошення особистої інформації

Шантажист вимагав у прикарпатки 40 тис грн за нерозголошення особистої інформації

Мешканець Івано-Франківська хотів отримати 40 тис грн за нерозголошення особистої інформації з життя прикарпатки. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

Зловмисник здійснював психологічний тиск на знайому жінку. Він вимагав у 37-річної потерпілої сплатити йому 40 000 гривень за нерозголошення вигаданої ним інформації про приватне життя жінки, яка могла дискредитувати її в суспільстві.

Правопорушником виявився 36-річний мешканець Івано-Франківська. За фактом вимагання, вчиненого в умовах воєнного стану, зловмисника затримано у процесуальному порядку. Йому може загрожувати до 12 років в’язниці.

Потерпіла встигла перерахувати «шантажисту» частину коштів. У помешканні вимагача правоохоронці  виявили банківські карти та мобільний телефон, де знайшли листування з погрозами.

Спецпризначенці затримала фігуранта на одній із вулиць обласного центру. Його затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Його дії кваліфікують за ч. 4 ст. 189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору