Коломия До сайту

У Надвірній невідомі підпалили автівку, яку мали передати військовослужбовцям на Покровський напрямок

В ніч на 27 серпня у Надвірній невідомі вщент спалили військовий автомобіль, який після ремонту мали відправити на фронт. Поліція відкрила кримінальне провадження.

Розповідає Інформатор Коломия з посиланням на допис військовослужбовця Іван Дзебчука.

Як зазначає чоловік, автівку лише нещодавно вдалося відремонтувати і її мали відправити виконувати бойові завдання на Покровський напрямок, та після підпалу вона зовсім не підлягає відновленню.

“Слава Ісусу Христу дорогі мешканці й земляки міста Надвірна! Я військовий і зараз знаходжуся на Покровському напрямку 27 серпня 2024 року приблизно в 00-00:30 було здійснено підпал військового автомобіля який мав прямувати сюди до мене і відповідно виконувати службово бойові завдання! Автомобіль відновленню та ремонту не підлягає! Бог з тим автомобілем друзі тяжко важко, але назбирали на той Автомобіль укомплектували відремонтували й він готовий був до виїзду в зону бойових дій!
Але якась тварина його підпалила чи підпалили????? В мене питання всі ми хочемо скорішої перемоги над окупантами, але наші люди, як показала ситуація, ще гірші за орків! Прошу всіх небайдужих, щирих і дійсно справжніх Українців відгукнутися і надати любу інформацію яку можливо хоч хтось щось знає і цим допоможе знайти вандала чи можливо вандалів хто це зробив і змусити відповісти за скоєне такі випадки просто не можна залишати без уваги!…Щиро вдячний за репости і надання любої інформації”, – пише військовий.

Як зазначили журналістам Бліц-Інфо у Головному управлінні поліції Івано-Франківської області, за даною справою відкрили кримінальне провадження, у рамках якого будуть встановлені всі обставини.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com