Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

В Косові відбудеться міжнародний фестиваль “Золоте курча” XXVII

В Косові відбудеться міжнародний фестиваль "Золоте курча" XXVII

З 6 по 8 вересня в Косові пройде міжнародний фестиваль патріотичного кіно, фільмів та телепрограм “Золоте курча” XXVII, який приурочений до 600-річчя першої письмової згадки про місто. 

Розповідає Інформатор Коломия, посилаючись на відділ культури та туризму Косівської міської ради.

Цьогорічний фестиваль приурочений до відзначення 600-річчя першої письмової згадки про місто Косів. Проведуть захід в просторі фонду «Вільні», Центр Карпатської Культури, вул. Горбового 5/2.

Фестиваль організовує відділ культури та туризму Косівської міської ради спільно з Громадою Українців Тюрінгії в Німеччині, фондом «Вільні» та проєктом «Сторічна хата».

У програмі цьогорічного фестивалю заплановано перегляд фільмів різних жанрів, зустрічі з відомими українськими кіномитцями та проведення майстер-класів з акторського, режисерського та фото- кіномистецтву, сценічному руху та основам каскадерської майстерності. Також відбудеться перегляд конкурсниз стрічок та прем’єри фільмів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору