Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Мешканець Верховинщини спалив оселю співжительки після конфлікту

Житель Верховинщини посварився зі своєю співмешканкою та підпалив її житло. Внаслідок чого будинок повністю згорів. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

Вчора, 28 серпня, близько 3:40 на лінію «102» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Перехресне, що у Верховинській територіальній громаді. На місце події одразу прибули рятувальники та локалізували пожежу. Внаслідок підпалу будинок знищено повністю. Постраждалих немає, адже в будинку нікого не було.

Слідчі встановили, що палій – 42-річний мешканець Верховинського району. Фігурант справи спільно зі своєю 39-річною співмешканкою розпивали спиртні напої. Згодом, в них виник конфлікт, в ході якого, зловмисник облив легкозаймистою сумішшю будинок та його підпалив. Порушника затримали неподалік місця вчинення злочину.

Слідчі йому уже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 194  (Умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Тепер йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору