Коломия До сайту

Що робити, якщо вам зламали акаунт у Telegram

Сьогодні Telegram – один з найпопулярніших месенджерів серед українців. Тут ми не лише спілкуємося з рідними чи друзями, але й споживаємо чимало новин. Цікавість до цієї платформи є й в шахраїв, які зламують акаунти й використовують їх для незаконного збагачення.

То що робити, якщо вашу сторінку в цій соцмережі було зламано – розповідає Інформатор.

Якщо на вашому пристрої зберігається доступ до акаунту, то негайно змінюйте пароль і бажано не використовуйте цифри та дати пов’язані з вашим днем народження, а також прості комбінації, які легко підібрати. Придумайте пароль. де будуть комбінуватися букви, цифри та спеціальні символи.

Перш за все, ви можете спробувати зайти у Tеlegram з вашого ПК. Увійдіть  у застосунок Telegram на ноутбуці чи компʼютері та відкрийте меню Налаштування.

Далі знайдіть вкладку Активні сесії або Пристрої. Тут можна побачити, на яких пристроях здійснено вхід у твій обліковий запис. Якщо ви помітили незвичну активність та вхід з гаджета, якого у тебе немає, натисни у меню Завершити всі інші сеанси.

Що робити якщо у вас немає доступу до акаунту?

Важливо, щоб у вас був доступ до вашого номера телефону, до якого власне прив’язаний Telegram Це потрібно для того, аби ви змогли отримувати повідомлення чи дзвінки.

  1. Починаємо реєстрацію заново, вводимо ваш номер телефону
  2. Просить пошту, вводимо свою. Далі вам повинен прийти виклик, якщо його немає, можна відправити смс
  3. Вводимо код, який ви дізнаєтеся
  4. Після цього ще один код можуть надіслати вам на пошту.

Якщо вам не вдається зайти через те, що на акаунті вже стоїть пароль, потрібно погодитися із видаленням всього в телеграмі (чати, контакти), якщо хочете повернути контроль за сторінкою і не залишити її шахраям.

Після цього обов’язково активуйте двофакторну автентифікацію у Налаштуваннях. Також у меню Конфіденційність оберіть Двоетапна автентифікація та Код-пароль.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com