Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Добірка фільмів, які варто переглянути в останній день літа

Літа ніколи не буде достатньо, тож в останній його день можна ще трошки зануритися в атмосферу відпочинку. Замість ностальгічного перегляду фотографій, пропонуємо вам кілька фільмів, які точно грітимуть своїм вайбом крізь екрани.

Інформатор Коломия ділиться добіркою кінострічок.

Літо’85 (2020 ‧ Романтика/Драма)

Нормандія, 1985. На пляжі грає The Cure, і Алекс впевнений, що все життя попереду: він закінчує школу і ще не знає, чим хоче займатися далі, але точно знає, що хоче бути щасливим. Його човен потрапляє в шторм, і від загибелі Алекса рятує новий знайомий. Вони швидко зближуються, клянуться один одному станцювати на могилі того, хто першим проститься з життям, адже у 18 років здається, що цей час не настане ніколи. У той момент підліток не здогадувався, що ця подія стане крутим поворотом, в ході якого доведеться пережити безліч цікавих і фатальних випадковостей.

Квиток до раю (2022 ‧ Комедія/Романтика)

У фільмі йдеться про колишнє подружжя, Грейс і Бенджаміна, які вирушають разом на весільне турне Париж-Балі після того, як їхня дочка відмовляється відвідати їхнє весілля через політичні та соціальні проблеми. Вони вирішують відправитися в цю подорож, щоб відновити стосунки й, можливо, знайти ще раз щастя разом. У цій стрічці глибоко розкривається тема відновлення стосунків, минулого та щасливого майбутнього, тема любові та родинних цінностей. А подорож головних героїв Парижем і Балі додає атмосфери романтики та екзотики.

Під сонцем Тоскани (2003 ‧ Романтика/Комедія)

Фільм розповідає історію Франчески, письменниці з Сан-Франциско, яка після болісного розлучення вирушає на відпочинок до Італії. Під час поїздки вона імпульсивно купує старовинну віллу в Тоскані. У процесі відновлення будинку та пристосування до життя в новій країні, Франческа знаходить не лише фізичне відновлення, але й духовне зцілення.

Зависнути у Палм-Спрінгз (2020 ‧ Комедія/Романтика)

На одному весіллі знайомляться сестра нареченої Сара і хлопець подружки нареченої Найлз. Цікаво, що Найлз на цьому весіллі бував мільйон разів, тому що застряг в петлі часу. Як незабаром з’ясується, в цьому святковому “дні бабака” стирчить досить багато народу, і деяким тут навіть подобається.

Холостячки (2012 ‧ Комедія/Романтика)

В основу фільму лягла історія давніх шкільних подруг, які по закінченню багатьох років так і не зустріли того єдиного чоловіка. Починається розповідь з того, що одна з однокласниць готувалася до важливої ​​події свого життя – весілля. У шкільні роки вона була повненькою, що і послужило постійним глузуванням над її фігурою. А дружили з нею як з некрасивою подружкою. Але, вирішивши не згадувати старих образ, наречена запрошує на святкування своїх однокласниць. Приїхавши в гості до давньої знайомої, холостячки, природно, заздрили її щастю. А будучи, ще з молодості, дуже пакостливими, подружки псують весільний наряд нареченої. Але раптом у них прокидається совість, а часу на виправлення сукні залишається дуже мало. Що ж вони будуть робити? Підуть на дівич-вечір або виправлять свої помилки?

Моє прекрасне весілля (2024 ‧ Комедія/Романтика)

Ділан Спроус та Вірджинія Гарднер повертаються до ролей Тревіса та Еббі, які прокинулись після божевільної ночі в Лас-Вегасі і виявляють, що одружені. Вони вирушають до Мексики на «медовий місяць» із друзями та родиною. Але звісно, все піде зовсім не за планом неочікуваних «молодят». На пару чекають нові сюрпризи, смішні історії та можливий хепі-енд.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору