Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Городенківщині батьки полеглого захисника оновили спортивну залу ліцею в пам’ять про сина

У Топорівському ліцеї відкрили оновлений спортивний зал пам’яті Степана Романюка та Степана Стефурака. Проєкт став ідеєю батьків полеглого бійця Степана Романюка. 

Розповідає Інформатор Коломия з посиланням на Городенківську міську раду.

Степан з власної волі, за покликом серця призвався захищати Україну від ворога. Він загинув 18 квітня 2022 року на полі бою з російськими окупантами на Харківщині, до останнього подиху захищаючи рідну землю. Для майбутнього України він пожертвував найціннішим – своїм життям.

Героїчним прикладом для нього став подвиг його односельця Степана Стефурака, який загинув 22.09.2014 року захищаючи незалежність України.

У такий спосіб батьки Героя вирішили увіковічити пам’ять про сина. Під час відкриття оновленого спортзалу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих земляків та помолилися за упокій душ полеглих Героїв. Після офіційної частини поклали квіти до могил Захисників, вшанувавши пам’ять Героїв.

Відтепер дітлахи цього ліцею матимуть змогу проводити свої уроки фізичного виховання та спортивне дозвілля у сучасній, якісно оновленій спортивній залі й при цьому берегти пам’ять про наших відважних бійців.

Вічна пам’ять захиснику!

Нагору