Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Закарпатті вже п’ятий день поспіль шукають 22-річного туриста з Івано-Франківська

На Закарпатті вже п'ятий день поспіль шукають 22-річного туриста з Івано-Франківська

У середу, 28 серпня, мешканець Івано-Франківська заблукав під час проходження забороненого маршруту до гори Піп Іван Мармароський. Станом на сьогодні, 2 вересня, чоловіка ще не знайшли. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на Zaxid.net.

До пошуково-рятувальних робіт залучили гірських рятувальників відділення сіл Видричка та Лазещина. Наразі все ще невідомі навіть приблизні координати місця, де 22-річний франківець втратив орієнтування.

За словами речниці Головного управління ДСНС України в Закарпатській області Наталії Батир про зникнення чоловіка повідомили його матір і товариш, з яким заблукалий проходив маршрут до Попа Івана Мармароського.

«Ніхто не знає, за яким маршрутом він пішов. З 28 серпня ми щодня прочісуємо місцевість в районі гори Піп Іван Мармароський, але поки що результатів це не дало. Нема ні слідів, ні інших обставин, які б свідчили про те, що він дійсно пішов у гори», – зазначила Наталія Батир.

Нагадуємо, що сходження на гору Піп Іван Мармароський заборонено під час дії воєнного стану, зокрема й відвідування туристичних маршрутів “Стіг – Межипотоки – Піп-Іван”, “Мармароський – пол. Лисича – с. Ділове”, “с. Ділове  – Піп-Іван”. Також постановою Кабміну 1147 тимчасово не можна мандрувати ще 27 карпатськими маршрутами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору