Коломия До сайту

Коломийська влада продала магазин з аукціону

У серпні Коломийська міська рада виклала на аукціон приміщення, де колись діяв господарський магазин. Придбати цю будівлю виявив бажання лише один підприємець. Відтак лот продали за стартовою ціною.

Хто і за скільки викупив це комунальне майно – розповість Інформатор Коломия.

Йдеться про господарський магазин у селі Іванівці. За 125,6 м² стартова ціна становила 344 544 грн ( 8300$).

Нежитлова будівля за адресою вул. Центральна, 15б  у селі Іванівці Коломийського району раніше слугувала для потреб місцевого господарського магазину. Згідно класифікатора ця нерухомість може бути викорастана як приміщення під діяльність не лише магазину, але й аптеки, перукарні, хімчистки, пральні, лікарняного чи фізкультурного оздоровчого закладу.

Стан будівлі не на висоті: конструктивні елементи потребують поточного та капітального ремонту. А на стінах видніються тріщини. Проте тут є електропостачання, автономне опалення, вентиляція, кондиціонування, а також проведено Інтернет.

Аукціон відбувся 26 серпня. Єдиним учасником був бізнесмен з Коломиї Георгій Васильович Королянчук, зареєстрований 2 роки тому як фізична особа-підприємець. Він запропонував за колишній магазин стартову ціну і переміг.

Основні види діяльності нового власника приміщення у селі Іванівці – роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами, а також діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування та інші види неспеціалізованої торгівлі.

Зараз по цьому лоту очікується оплата. З урахуванням ПДВ коломиянин має сплатити 413 453 грн (біля 10000$).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com