Коломия До сайту

На Прикарпатті директорка районної лікарні отримала хабар на суму понад 120 тис грн

Івано-Франківська обласна прокуратура повідомила про підозру директорці районної лікарні на Прикарпатті за отримання неправомірної вигоди від трьох представників фармацевтичних компаній на суму понад 120 тис грн.

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на обласну прокуратуру та поліцію.

Досудовим росзлідування встановлено, що 42 – річна директорка однієї з районних лікарень Прикарпаття отримала понад 120 тис грн “відату” від трьох підприємців, з якими вона уклала договори на закупівлю медикаментів і виробів медичного призначення без процедур проведення публічних закупівель. Як з’ясувало слідство жінка навмисне дробила предмети закупівель, тобто необхідних для лікарні медикаментів та лікарських засобів, щоби обійти процедуру публічних закупівель.

Наразі правопорушниці обрали запобіжний загляд у виді цілодобового домашнього арешту, а також вирішується питання щодо звільнення її з посади. Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП в Івано-Франківській області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com