Коломия До сайту

Ремонт шкільного спортзалу в Іванівцях обійдеться в 1,3 млн грн

На капітальний ремонт спортивної зали в школі в селі Іванівці Коломийської громади з місцевого бюджету виділили 1 мільйон 356 тисяч гривень.

Пише Інформатор Коломия за даними системи prozorro.

Наприкінці серпня опорний заклад Коломийський ліцей №8 провів закупівлю без використання електронної системи на капітальний ремонт спортивної зали Іванівецької філії ім. Михайла Вишиванюка.

Договір з підрядником уклали на 1 356 480 грн. Роботи виконуватиме приватне підприємство “ІНЖИНІРІНГ ПРОЕКТБУД”. Згідно договору, завершити ремонт мають до кінця цього року.

За даними YouControl, ПП “ІНЖИНІРІНГ ПРОЕКТБУД” засноване 3 роки тому і зареєстроване в будинку по вул. Довбуша в Коломиї. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель, проте є ще майже 20 КВЕДів.

Розмір статутного капіталу цього підприємства – 100 гривень. Його засновником та директором є ГОРУК ВАСИЛЬ АНДРІЙОВИЧ.

Варто згадати, що згідно даних YouControl, договори з цим підприємством найчастіше заключав Коломийський ліцей №1. Щодо ліцею №8, то він має лише 3 підписані угоди з даним ПП, один з яких – і є ремонт шкільного спортзалу в Іванівцях.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com