Коломия До сайту

Рятувальники надали допомогу туристу, який відчув погіршення самопочуття у горах

Вчора, 3 вересня, 21-річному мешканцю Києва погіршало під час спуску з гори Ігровець. На допомогу вирушили рятувальники.

Розповідає Інформатор Коломия з посиланням на ДСНС області.

Потерпілий самостійно зателефонував до надзвичайників й розповів, що в селі Осмолода під час спуску з гори він відчув погіршення самопочуття, перевтому та запаморочення та не міг самостійно продовжувати рух.

Рятувальники оперативно встановили місце перебування хлопця, тож прибувши до місця перебування туриста, гірські рятувальники надали йому першу домедичну допомогу та супроводили туриста до населеного пункту.

Рятувальники вкотре нагадують громадянам про те, що необхідно відповідально ставитися до туристичних походів, не переоцінювати свої фізичні можливості та обов’язково брати з собою аптечку, а також підбирати відповідний одяг і взуття, та перед мандрівкою завантажити мобільний застосунок “Порятунок у горах”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com