Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У Городенку назавжди повертається захисник Ігор Левицький

Сьогодні, 4 вересня, мешканці Городенківщини зможуть віддати належну шану полеглому воїну, артисту Франківського драмтеатру Ігорю Левицькому, який загинув під час артилерійського обстрілу.

Із сумом сповіщає Інформатор.

Чоловік понад 20 років був частиною Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. На захист країни Ігор став ще в часи АТО й в перші місяці повномасштабної війни знову приєднався до побратимів для боротьби за українську незалежність.

Воїн загинув 2 вересня 2024 року, в ході виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами в наслідок артилерійського обстрілу, поблизу населеного пункту Виїмка Бахмутського району Донецької області.

Сьогодні, 4 вересня о 17:30 мешканців громади просять прийти до каплиці Покрови Пресвятої Богородиці «Всіх Воїнів» у м.Городенка, щоб гідно віддати шану Герою Левицькому Ігорю Романовичу.

Орієнтовно о 17:00 скорботний кортеж проїжджатиме селами Незвисько та Воронів, просимо мешканців сіл вийти та гідно зустріти Героя.

Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці священнослужителі громади відправлять поминальну панахиду. Про чин похорону та церемонію прощання повідомлять додатково.

Вічна пам’ять захиснику…

Нагору