Коломия До сайту

З Коломийської виправної колонії втік засуджений за вбивство

Засуджений за умисне вбивство та розбій чоловік втік з Коломийської виправної колонії ввечері 31 серпня. Після двох діб пошуків його знайшли та затримали в селі під Коломиєю. Втікачу загрожує ще п’ять років позбавлення волі.

Деталі публікує Інформатор за даними прокуратури області.

Як повідомляють, що засуджений на 14 років позбавлення волі за вироком суду за умисне вбивство та розбій відбував покарання у ДУ «Коломийська виправна колонія №41». 31 серпня цього року близько 21:25 він без дозволу адміністрації установи самовільно залишив дільницю соціальної реабілітації виправної колонії.

Співробітники Коломийської виправної колонії розпочали оперативно-розшукові заходи і близько 18:25 2 вересня спіймали втікача в с. Княждвір Печеніжинської ТГ Коломийського району. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України.

За процесуального керівництва прокурорів Коломийської окружної прокуратури повідомлено про підозру засудженому за фактом втечі з місця позбавлення волі, який відбуває покарання у виді позбавлення волі  (ч. 1 ст. 393 КК України). На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо засудженого.

Втікачу загрожує ще п’ять років позбавлення волі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com