Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Деталі вчорашньої ДТП біля Отинії

ДТП біля Отинії

Як повідомлялося, 4 вересня в автоаварію на Коломийщині потрапив мінівен. Ліквідовували наслідки ДТП 9 рятувальників, на місці працювала поліція та медики. Відомо про двох постраждалих.

Інформатор Коломия ділиться деталями від поліції та ДСНС області.

Автомобіль Renault Scenic потрапив в ДТП близько 16:00 між селами Отинія та Глибока. Правоохоронці повідомили Інформатору, що 74-річний водій мінівену, рухаючись в сторону Коломиї по трасі Н-10, не впорався з керуванням. В результаті автомобіль злетів з дороги у кювет, де зіткнувся із деревом.

ДТП на Коломийщині: мінівен вилетів з дороги і врізався в дерево

Керманича затисло в автомобілі. Рятувальники вивільнили його з транспортного засобу. 75-річній пасажирці надали допомогу місцеві мешканці. Їх обох госпіталізували до Коломийської ЦРЛ.

У водія взято аналіз крові на вміст алкоголю. Зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 ст286 Кримінального кодексу України.

Надзвичайники від’єднали клеми акумуляторної батареї, щоб уникнути загорання. До ліквідації було залучено 9 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору