Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прикарпатець на смерть забив коханця своєї дружини: що йому присудили

Богородчанський районний суд виніс вирок чоловікові, який побив коханця своєї дружини та залишив його помирати. Чоловіка знайшли мертвим через два дні. 

Розповідає Інформатор Коломия.

Як зазначається у вироку суду, 4 грудня 2023 року обвинувачений приблизно годину телефонував своїй дружині, однак вона не відповідала. Чоловік почав підозрювати, що вона знаходилась із коханцем, тож відправився у Забережя Богородчанської громади. На місці він застав свою дружину, яка намагалась сховатись від нього у ванній кімнаті. Після побаченого чоловік почав лупцювати по голові її коханця.

За словами підсудного, точної кількості ударів він не пам’ятає, однак припускає, що їх було від 7 до 15. Через побої у 51-річного потерпілого пішла кров носом. За словами обвинувачуваного він ще був при тямі, тому правопорушник забрав дружину і поїхав додому.

Проте, через два дні після події, брат потерпілого знайшов його мертвим. Патрульні оперативно затримали підозрюваного. Як зазначає слідство, чоловіка судили за ст. 121 ККУ нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті потерпілого.

Підсудний визнав свою вину та відшкодував матеріальну і моральну шкоду.  Суд постановив покарати чоловіка у виді трьох років за ґратами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору