Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У Городенці попрощалися з загиблим воїном Ігорем Левицьким

Вчора, 7 вересня, у Городенці попрощалися та провели в останню дорогу нашого захисника, Левицького Ігоря Романовича, який загинув 2 вересня 2024 року, в ході виконання бойового завдання.

З сумом сповіщає Інформатор Коломия.

Воїн Ігор у мирному житті понад 20 років був артистом Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка. На захист країни Ігор став ще в часи АТО й в перші місяці повномасштабної війни знову приєднався до побратимів для боротьби за українську незалежність.

Останній бій захисник прийняв поблизу населеного пункту Виїмка Бахмутського району Донецької області

Провести мужнього сина України прийшли священнослужителі, військовослужбовці, колеги Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка, друзі, однокласники, вчителі та учні Городенківського ліцею №2 та небайдужі жителі громади.

“Наш полеглий Захисник Ігор є прикладом справжнього патріота, прикладом хоробрості та відваги. Він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні. Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях!”, – поділилися на сторінці Городенківської громади.

Вічна пам’ять захиснику України…

Нагору