Коломия До сайту

У Надвірній відмінили святкування Дня міста

Цьогоріч Надвірній виповнюється 435 років. На вихідних громада планувала відзначати День міста. Втім, святкування вирішили скасувати у зв’язку з трагічними подіями та задля безпеки мешканців громади.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення міського голови Надвірної.

Цієї неділі, 8 вересня, Надвірна мала відзначати 435-ту річницю від першої писемної згадки про місто. За словами голови громади, до цього дня ретельно готувалися. З нагоди відзначення Дня міста було заплановано чимало благодійних та творчо-мистецьких заходів.

Однак, у зв’язку з трагічними подіями, та щоб подбати про безпеку жителів громади, всі заходи у Надвірній до Дня міста скасували.

“Ми не можемо сьогодні наражати ні одне українське місто і село на небезпеку, проводячи заходи. Надвірнянською міською радою прийнято рішення відмінити всі мистецькі заходи на зоні відпочинку до дня відзначення 435 річниці, від дня народження нашого міста Надвірна. Також до уваги суб’єктів господарювання повідомляємо, що виїзна торгівля на території зони відпочинку до Дня Міста, 8 вересня, з міркувань безпеки, здійснюватись не буде”, – заявив Надвірнянський міський голова.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.