Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Перетин кордону в борг: прикордонники затримали чоловіків, які намагались переплисти Тису

Перетин кордону в борг: прикордонники затримали чоловіків, які намагались переплисти Тису

Прикордонники Мукачівського загону затримали чотирьох чоловіків, які планували переплисти Тису, щоб незаконно перетнути кордон з Румунією. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Двох закарпатців затримали сьогодні вранці, 7 вересня,  за 50 метрів до кордону. За їх словами, за нелегальний перетин державного кордону вони мали заплатити переправнику по 3 тис $. Однак, чоловіки не мали таких коштів, тож домовились відпрацювати борг за кордоном.

Ще двох “плавців” родом з Житомирщини затримали разом з їхнім спільником, 62-річним мешканцем Закарпаття. Переправник віз військовозобов’язаних чоловіків своєю автівкою у село Великий Бичків, де чоловіки мали переплисти річку. Мешканці Житомирщини мали заплатити по 5 тис $, проте теж не мали таких коштів і планували відпрацювати цю суму за кордоном.

На всіх правопорушників склали адмінпротоколи за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». А щодо 62-річного закарпатця прикордонники направили повідомлення до Нацполіціїі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору