Інформатор Коломия

ВЛАДА

У будинку “Сокола” влада Коломиї здає в оренду пів сотні квадратних метрів

У будинку Сокол влада Коломиї здає в оренду пів сотні квадратних метрів

Управління культури та туризму 6 вересня виклало на аукціон 50,5 м² приміщення у будинку Сокола, що на вул. Петлюри, 11. Стартова ціна за місяць оренди сягає 8400 грн.

Інформатор Коломия розповість деталі.

Йдеться про 50,5 м² нежитлових площ у приміщенні історичного будинку товариства “Сокіл”. Зала, яку здає управління культури та туризму в оренду знаходиться на першому поверсі: ліворуч від головного входу, раніше тут розміщувалась гардеробна.

Будівля має охоронний номер №575 і є пам’яткою культурної спадщини.

Нагадаємо, будівля товариства “Сокіл” роками простоювала без догляду. І тільки навесні 2022 року ці приміщення воскресили. Будинок став домом для Коломийської філармонії та місцем проведення сотень культурних події у громаді. Пригадати історію відновлення пропонуємо у статті Як коломийський “Сокіл” перетворюється на Фенікса.

Цільове призначення цих площ – для розміщення ресторанів, кафе, барів, буфетів, кафетеріїв, що здійснюють продаж товарів підакцизної групи.

Стан приміщення оцінено, як задовільний. Орендодавець дозволяє самостійно забезпечити цю залу всіма інженерно-технічними мережами відповідно до будівельних норм і санітарно-гігієнічних вимог.

Стартова ціна оренди – 8 397.65 грн/міс. Управління культури та туризму пропонує орендувати це приміщення на 5 років.

Контактна особа по цьому лоту –  Мар’яна Кодіна, електронна пошта – kyltyra.byx@ukr.net.

Аукціон відбудеться 13 вересня о 12:30. Подати свої пропозиції можна до 20:00 12 вересня. Більше інформації полоту дивіться ТУТ.

До теми: Приміщення колишньої бібліотеки у Коломиї вдруге виклали на аукціон

Нагадаємо, що трираундовий англійський аукціон – найпоширеніший різновид аукціонів у системі, за допомогою якого можна продати або придбати будь-який актив.

Щ до початку аукціону учасники подають свої закриті цінові пропозиції. Потенційні покупці не знають, чи є ще конкуренти та не бачать ставки один одного. Електронна торгова система ранжує ставки учасників від найменшої до найбільшої і той, хто зробив найвищу (закриту) цінову пропозицію має право останнього ходу в кожному з раундів. Це дає йому найвищі шанси на перемогу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.

Нагору