Коломия До сайту

Коломийський підприємець готовий викупити в громади за 1 млн грн землю в Корничі біля траси Н-10

Аукціон з продажу комунальної землі під забудову у селі Корнич відбувся 6 вересня 2024 року. Нагадаємо, ця земельна ділянка площею 0,3010 га знаходиться впритул до траси Н-10 поруч готельно-відпочинкового комплексу. Охочих викупити у Коломийської громади цю землю було троє. Найбільше запропонував підприємець з Коломиї. 

Інформатор розповість деталі аукціону.

Влада Коломиї продовжує активно розпродавати комунальне майно. Так днями відбувся аукціон з продажу земельної ділянки 3010 м² впритул до готелю “Монарх” у селі Корнич. Це земельна ділянка несільськогосподарського призначення. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Тут можлива лише малоповерхова забудова.

Кадастровий номер: 2623282801:02:002:0191

Стартова ціна цього лоту становила 476 965 грн. Більше інформації можна перегляну ТУТ.

Охочих викупити у Коломийської громади цю землю було троє: за цей лот змагалися два підприємці – ФОП Векерик Євген Сергійович з Коломиї та М’якущак Михайло Миколайович з села Великий Ключів і одне столичне ТОВ  “СЕЙВІНГ”.

За підсумками трьох раундів найбільше запропонував коломийський підприємець Євген Векерик, його пропозиція у розмірі 1 млн 25 тис грн наразі є найвищою. За ним слідом йде Михайло М’якущак із пропозицією 851 тис грн. Столична ж фірма під час аукціону не змінювала свою пропозицію, що була на рівні стартової

ВЕКЕРИК ЄВГЕН СЕРГІЙОВИЧ зареєстрований майже 7 років тому у Коломиї й і спеціалізується на роздрібній та оптовій торгівлі комп’ютерами, периферійним устаткованням і програмним забезпеченням у спеціалізованих магазинах , а також ремонті комп’ютерів і устатковання.

Наразі ж переможця не оголошено. Якщо учасник із найбільшою пропозицією відмовиться, то право придбати цю земельну ділянку перейде до наступного у списку. Очікуємо опублікування протоколу.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com.