Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Коломийщині керманич вантажівки в’їхав у скутериста, останнього – госпіталізували

В обідню пору 10 вересня на вулиці Молодіжна в селі Малий Гвіздець Коломийського району відбулось ДТП між вантажним автомобілем марки «Renault» та скутером.

Розповідає Інформатор Коломия.

Як повідомили журналістам у поліції, близько 13:15 житель Вінниці, керуючи вантажівкою «Renault», рухався в сторону Коломиї та в зоні перехрестя доріг допустив зіткнення зі скутером марки «Хонда», яким керував 60-річний водій, житель с. Малий Гвіздець, який рухався попереду у попутному напрямку та мав намір виконати маневр повороту ліворуч.

Внаслідок ДТП водій скутера отримав тілесні ушкодження руки. Його госпіталізували в Коломийську ЦРЛ з діагнозом: поєднана травма ЗЧМТ, струс головного мозку, внутрішньосуглобовий перелом виростка лівої плечової кістки.

Керманича «Renault» перевірили на стан алкогольного сп’яніння, він був тверезий. Наразі транспортні засоби поміщено на майданчик для тимчасово-затриманих  в м. Коломия.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору