Інформатор Коломия

ІСТОРІЇ ГЕРОЇВ

У Коломию “на щиті” повернувся захисник Олександр Рогозін

Скорботний день у Коломийській громаді… Сьогодні траурний кортеж повернув до рідної громади загиблого захисника Олександрі Рогозіна, який загинув 4 вересня у боротьбі за незалежність України.

Інформатор Коломия щиро співчуває рідним, близьким та побратимам захисника.

Воїн Олександр Рогозін став на захист країни в лавах 10-го окремого мотопіхотного батальйону «Полісся». Захищаючи незалежність України, Герой загинув 4 вересня у Донецькій області.

Сьогодні, 11 вересня, мешканці Коломиї прийшли до церкви священномученика Йосафата, аби вшанувати мужнього бійця. О 18:00 тут розпочнуть читати Парастас.

Втрата кожного захисника – це важкий біль для усього нашого народу, ім’я Олександра Рогозіна вічно житиме у серцях його рідних та в пам’яті мільйонів українців.

Чин похорону відбудеться завтра, 12 вересня. Початок об 11:00 від цієї ж церкви. Поховають захисника на місцевому кладовищі у селі Остапківці. Зустріти скорботну процесію просять й мешканців Гвіздецької громади. О 12:00, 12 вересня, кортеж прибуде зі сторони Коломиї на площу “Пам’яті й скорботи” в селищі Гвіздець, де буде вшанування захисника. Далі траурна процесія прямуватиме до рідної домівки матері Героя.

Вічна пам’ять нашому Герою…

Нагору