Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Землі, вартістю понад 173 млн грн, незаконно передали громаді на Коломийщині

Коломийські прокурори подали позов до Матеївецької сільської ради та Головного управління  Держгеокадастру області щодо повернення майже 6 гектарів лісу, вартістю понад 173 млн грн.

Деталі від прокуратури публікує Інформатор.

Прокурори працюють над витребуванням на користь держави в особі  Івано-Франківської  обласної  ради земельних ділянок лісового фонду, які незаконно, всупереч волі власника та постійного користувача, надані у комунальну власність територіальних громад Коломийського району.

Зокрема, Коломийською окружною прокуратурою до Господарського суду  Івано-Франківської області в інтересах держави, в особі Івано-Франківської обласної ради, заявлено позов до відповідачів – Головного управління  Держгеокадастру в Івано-Франківській області та Матеївецької сільської ради про визнання недійсними та скасування рішення органу державної влади. Відтак прокурори вимагають витребування земельної ділянки лісового фонду площею 5,9017 га вартістю понад 173 млн грн.

Позов перебуває на розгляді в суді.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору