Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Назавжди 40… На Городенківщині попрощалися з загиблим Василем Гладаном

11 вересня в селі Поточище в останню дорогу провели захисника Василя Гладана, який поклав своє життя у боротьбі за волю та незалежність нашої держави.

Із сумом сповіщає Інформатор Коломия.

Воїн народився 14 січня 1984 року, проживав у селі Поточище. Свій останній бій прийняв 3 вересня 2024 року біля населеного пункту Бондарівка Суджанського району Курської області російської федерації.

10 вересня тіло захисника Василя назавжди повернулося до рідної громади. Біля каплиці Покрови Пресвятої Богородиці “Всіх Воїнів” м.Городенка священнослужителі громади відправили поминальну панахиду за покійним воїном.

Вчора, 11 вересня у селі Поточище пройшов чин похорону Гладана Василя Петровича. Провести мужнього сина України та востаннє попрощатися з ним прийшли священнослужителі, військовослужбовці, керівництво громади, друзі, однокласники, вчителі, учні Поточищенського ліцею та небайдужі жителі села.

“Безмежно сумуємо і гірко плачемо всі, бо ми втратили мужнього воїна. Наш полеглий Захисник Василь є прикладом справжнього патріота, прикладом хоробрості та відваги. Він чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні. Наш Герой назавжди залишиться у наших серцях!”, – діляться на сторінці Городенківської міської ради.

Вічна пам’ять воїну Василю…

Нагору