Коломия До сайту

Скільки готові платити підприємці за оренду під кавовий апарат в поліклініці Коломиї

Горнятко запашного напою нині в Коломиї – зовсім не дефіцит. Проте за законами ринку місце продажу кави не менш важливе, аніж якість самого напою. Так, до прикладу, за 2 м² орендованої площі у поліклініці підприємці готові були платити по кілька тисяч гривень щомісяця.

Яка найбільша ставка по лоту – знає Інформатор Коломия.

У серпні відбувся аукціон з правом оренди частини нежитлового приміщення першого поверху поліклініки в Коломиї, що входить у структуру Коломийської центральної районної лікарні.

Стартова ціна за 2 м² біля вікна І поверху поліклініки сягала майже 282 грн на місяць.

Строк оренди 4 років 11 місяців.

Охочих орендувати цей невеличкий шматок площі під кавомат було двоє. Від самого початку пропозиції учасників були в рази вище початкової ціни, а в ході трьох раундів зросли в 35 разів. Найвища заявлена ціна за місяць – 10000 грн, за нею слідом – пропозиція менша на 1 гривню.

На жаль, сьогодні дані учасників уже приховані, та факт залишається фактом: вочевидь, робота кавових апаратів у таких людних закладах, як поліклініка, є досить дохідною, коли тільки за оренду 2 м² підприємці готові щомісяця сплачувати по 10 000 грн. До слова, компенсація за комунальні послуг та інші витрат з утримання майна також лягають на плечі орендарю.

Читайте до теми: У Коломийській поліклініці здається в оренду приміщення на цокольному поверсі

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com