Коломия До сайту

У Тисмениці чоловік до смерті побив знайомого під час застілля

10 вересня до поліції надійшло повідомлення від мешканця Тисмениці, який повідомив, що у його будинку під час застілля виник конфлікт та бійка між двома нетверезими чоловіками. Як стало відомо, внаслідок ударів один з гостей помер.

Розповідає Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

Як повідомляють правоохоронці, після прибуття на місце подій вони виявили в чоловіка ознаки насильницької смерті, це підтвердила й відповідна експертиза.

Розслідування показало, що 48-річний фігурант разом з 50-річним потерпілим за місцем проживання заявника розпивали алкогольні напої. У ході застілля між чоловіками виник словесний конфлікт, під час якого фігурант наніс ряд ударів потерпілому, внаслідок чого той помер.

Заявник одразу ж зателефонував до поліції та медиків. По прибуттю останні діагностували смерть чоловіка.

Правоохоронці зібрали доказову базу, що підтверджує причетність зловмисника до смерті прикарпатця. Тож, слідчі затримали підозрюваного в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його дії слідчі кваліфікують за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com