Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Деталі смертельної ДТП на Косівщині: двоє загиблих, четверо в лікарні

Деталі смертельної ДТП на Косівщині: двоє загиблих, четверо в лікарні

Вчора, 12 вересня, орієнтовно о 8:45 співробітникам поліції надйішло повідомлення про ДТП в с. Пістинь, Косівської громади. Внаслідок аварії двоє загиблих і четверо травмованих.

Інформатор Коломия розповість деталі ДТП, посилаючись на поліцію області.

Слідчі встановили, що зіткнення відбулось на автодорозі Р-24 “Татарів-Кам’янець-Подільський” між вантажівкою MAN та автомобілем «Рено Трафік». Водій автомобіля останнього, 1956 року народження, перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки на заокругленому відрізку дороги. Таким чином виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з вантажним автомобілем “MАN”.

Внаслідок аварії на місці загинули водій та 72 -річний пасажир «Рено Трафік». Ще чотирьох пасажирів цього транспортного заасобу госпіталізували, всі є мешканцями с. Космач, Косівського року. Водій вантажівки був тверезий.

Слідчі внесли відомості до реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.  Наразі проводиться ряд експертиз.

Працівники поліції вже вкотре застерігають водіїв бути уважними на дорогах, а також не порушувати ПДР, адже це може коштувати життя.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору