Коломия До сайту

На частині вул. Довбуша підрядник ставить бруківку за пів мільйона гривень

Брукування тротуарів на вулиці Довбуша розпочали минулого року. Понад мільйон підрядник освоїв у 2023-му. Цього року роботи на понад пів мільйона продовжить місцевий підприємець на відрізку від АЗС і до вул. Котляревського. 

Коли планують завершити і хто виконавець – розповість Інформатор Коломия.

У червні минулого року коломийські комунальники провели закупівлю без використання електронної системи на ремонт тротуарів по вул. Довбуша від будинку №27 і до перетину з вул. Котляревського. Управління комунального господарство уклало договір із фірмою “Альянсбудпроект-ІФ” на 1 809 969 гривень. Згідно договору, роботи мали завершити до 31 грудня 2023 р. Але, вочевидь, не встигли і закрили рік сумою 1  023 451 грн. У документах підрядник вказав кошторисний прибуток менше 22 000 грн, тим часом на покриття адміністративних витрат нібито мав витратити понад 11 000 грн.

Роботи з брукування на вул. Довбуша у 2024 році не одразу відновили. У серпні управління комунального господарства (далі – УКГ) оголосило відкриті  торги на ремонт частини тротуарів по вул. Довбуша. Очікувана вартість робіт склала 585 500 грн. Згідно технічної специфікації, підрядник має провести стандартні роботи, викласти пішохідні доріжки не тільки звичайною бруківкою, а й тактильною плиткою. Проте торги не відбулись.

Відтак 9 вересня УКГ уклало пряму угоду із місцевим підприємцем БУГАЙ ВОЛОДИМИР ВАСИЛЬОВИЧ, зареєстрованим у селі село Кіданч Коломийського району. За договірну ціну понад 565 тис грн виконавець має до кінця року завершити ремонт тротуарів по вул. Довбуша від будинку № 27 до вул. Котляревського в Коломиї. Проте робітники обіцяють, що нові хідники з бетонної бруківки будуть на цій частині вулиці ще до 21 вересня. Чи будуть нові тротуари обладнані тактильною плиткою наразі невідомо.

До теми: Нехай звучить “бруківка”: за 3 місяці у Коломиї – тендерів на брукування на понад 10 млн грн. І це тільки початок

 

Скріншоти закупівлі й договору щодо ремонту частини тротуарів на вул. Довбуша у Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com