Коломия До сайту

На пожежі, яка виникла на Прикарпатті внаслідок атаки рф, опіки отримали рятувальники

Сотні рятувальників ліквідовували масштабну пожежу на промисловому об’єкті, яка виникла на Прикарпатті 13 вересня через нічну атаку ворога. Під час її гасіння деякі з пожежників отримали опіки та звернулися за допомогою до медиків.

Пише Інформатор, посилаючись на повідомлення речниці ДСНС в області Христини Перцович в коментарі  Суспільному.

Як повідомлялося, до гасіння пожежі залучили кілька сотень рятувальників та десятки одиниць техніки, зокрема 3 пожежних потяги та пересувний пункт управління. Вогонь загасили.

Зазначається, що за медичною допомогою звернулися 12 рятувальників, троє з яких опинилися в опікових відділеннях лікарень.

За словами речниці ДСНС в області, ввечері 13 вересня у медзакладах Прикарпаття перебувало 6 рятувальників: четверо — в Івано-Франківську, 1 — у Галичі, один — у Долині.

Генеральний директор КНП “Галицька лікарня” Володимир Крупа розповів Суспільному, що у лікарню доправили 11 рятувальників з опіками обличчя та ніг. З них у медзаклад госпіталізували сімох, двох — перевели в обласну клінічну лікарню, двом пожежникам надали допомогу амбулаторно. Їхній стан — середньої та легкої важкості.

Згодом гендиректор Галицької лікарні повідомив, що майже всіх рятувальників виписали згідно з поданими заявами про те, що вони хочуть лікуватися за своїм місцем проживання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com