Інформатор Коломия

ГРОШІ

Робота після відпустки: як повернутися у ритм без дискомфорту

Сезон літніх відпусток підійшов до кінця, а це значить, що багато працівників повертаються у свої робочі кабінети. Та інколи увірватися у шалений робочий ритм після відпочинку не так легко.

Інформатор Коломия ділиться порадами, як без дискомфорту повернутися на роботу.

Залиште дні для адаптації

Відпустку варто планувати так, щоб не довелось виходити на роботу одразу після активного відпочинку. Добре, якщо у вас є кілька днів для адаптації, щоб налаштуватися на роботу та вирішити справи, які накопичилися після подорожі. Головне, щоб у вас був час на себе і налаштуватися на активний ритм.

Плануйте

Якісне планування робочого дня допоможе почати з менш важливих справ та поступово збільшувати своє навантаження. Не варто хапатися за всі справи після повернення з відпустки.

Відпочивайте

Не забувайте після робочого дня приділити час собі чи відпочити. Важливо не перепрацьовувати ввечері та у вихідні. Залиште цей час для відпочинку та відновлення сил.

Інтегруйте корисні звички

Намагайтеся під час відпустки вчасно лягати спати. Набагато легше увійдете в робочий ритм, якщо будете висипатися та правильно харчуватися. Якщо є можливість додайте у своє життя спорт, наприклад ранкову зарядку. Це допоможе залишатися в тонусі, налаштує на продуктивність та покращить настрій.

робота у Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору