Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї пройшло відкриття оновленого Молодіжного Простору

Вчора. 13 вересня, у Коломиї свої двері відкрив оновлений простір, де коломийська молодь зможе активно проводити час, зустрітися з однодумцями чи навчатися.

Розповідає Інформатор Коломия.

Історія створення такого приміщення розпочалася ще понад 6 років тому, увесь цей час активна молодь громадської спілки активістів працювала над тим, аби втілити в життя Молодіжний простір для коломиян.

Молодіжний Простір – це місце, де молодь може розвиватися, навчатись та взаємодіяти з однодумцями. У новому коворкінгу учасники матимуть доступ до сучасних робочих зон для навчання, роботи та творчих проєктів.

Також спеціально для маломобільних груп населення тут обладнали підйомник, тож кожен зможе потрапити у це приміщення.

Натхненники Молодіжного Простору хотіли втілити такий проєкт ще до повномасштабної війни, за декілька днів до 24 лютого вони дізналися, що отримали грант на ремонт та оновлення приміщення. І ось, нарешті у Писанковій з’явилося місце, де молодь зможе провести час разом для спілкування чи навчання.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору