Коломия До сайту

“Зілля для хоробрості” зупинило військовозобов’язаного просто на кордоні

33-річний чоловік планував перетнути кордон поза пунктом пропуску в Ужгороді. Однак, після напою “для хоробрості” він заснув, а прокинувся вже на лінії паспортного контролю.

Розповідає Інформатор Коломия, посилаючись на прикордонників.

33-річний мешканець Хмельниччини, не маючи законних підстав для перетину кордону під час воєнного стану намагався виїхати за кордон. Чоловік планував свою “мандрівку” пів року, але щось пішло не по плану… Під час опитування прикордонники вияснили, що чоловік мав намір обійти пункт пропуску в Ужгороді та пробратись в Словаччину.

Спочатку, військовозобов’язаний дістався до Буковеля, а звідти на автобусі “Івано-Франківськ – Прага” мав доїхати до обласного центру Закарпаття. Але, не дочекавшись прибуття в Ужгород, вирішив випити спиртне, яке придбав на одній із станцій. Після чого сів в автобус і заснув. Розбудили сонька вже прикордонники на лінії паспортного контролю. Хмельничанина затримали в адміністративному порядку, тепер йому доведеться відповідати перед судом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com