Інформатор Коломия

ГРОШІ

5 кар’єрних експерток, за якими варто стежити у соцмережах

Проводити час в смартфоні можна з користю для вашої кар’єри. Слідкуючи в соцмережах за кар’єрними консультантками, коучами, спеціалістами з побудови особистого бренду та профорієнтації, вам це точно вдасться. Такі фахівчині діляться ідеями, як професійно зростати та будувати кар’єру, допомагають бути у курсі змін на ринку праці та з легкістю знаходити нову роботу. Ділимося з вами добіркою таких фахівчинь….

Інформатор Коломия розповість про кілька кар’єрних експерток, посилаючись на матеріал Happy Monday.

Тетяна Волошина

Тетяна чимало розповідає про перекваліфікацію та шлях до зміни професії. Зокрема, наводить сценарії переходу в нову сферу — це зараз популярний запит до кар’єрних консультантів. Крім цього, вона ділиться анонсами івентів та інсайтами з цих подій, вакансіями, лінками на свої статті в різних виданнях та іншими корисними матеріалами….

Олена Гоноровська

Кар’єрній консультантці Олені Гоноровській вдається через життєві історії — від городництва до готування та читання книжок — пояснювати різні психологічні та кар’єрні моменти. А ще вона ділиться з френдами анонсами подій, дослідженнями на психологічну тематику та іншою цікавою інформацією….

Юлія Кудіна

На своїй сторінці в інстаграмі Юлія дає важливі для кар’єрного розвитку поради: наприклад, як розвивати життєстійкість чи зробити особистий бренд основою своєї професійної впевненості. Крім цього, вона ділиться анонсами подій, зокрема корисних для HR-фахівців, та любить пожартувати….

Юлія Ляховенко

Юлія — не тільки кар’єрна консультантка, а й коучка з питань професійного розвитку та трансформацій. Одна з її спеціалізацій — особливості кар’єри у другій половині життя та пошук нової професійної ідентичності. Про це вона багато пише у своїх дописах в інстаграмі. Також експертка торкається теми психологічних перепон у розрізі роботи — страхів, знецінення, перфекціонізму — і технік роботи з ними….

Анастасія Баганець

На своїй сторінці в інстаграмі кар’єрна консультантка Анастасія бере типові проблеми пошукачів і розбирає їх по кісточках. Наприклад, хочете дізнатися, як не знецінювати себе та оцифрувати свої професійні досягнення? Читайте покрокову інструкцію з використанням спеціальних методик від експертки. Не знаєте, як підступитися до резюме? Дивіться рілз із рекомендаціями…. робота у Коломиї

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору