Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Герою Івану Рожкову з Коршівської громади присвятили пам’ятний турнір

Герою Івану Рожкову з Коршівської громади присвятили пам'ятний турнір

У суботу, 14 вересня, у Коршівській громаді відбувся волейбольний турнір, присвячений пам’яті захисника України Івана Рожкова, який загинув при виконанні бойового завдання рік тому. Турнір був також благодійним, на ньому збирали кошти для батальйону загиблого воїна.

Пише Інформатор Коломия, посилаючись на офіційну сторінку ТГ.

Іван Рожков із села Богородичин захищав Україну від російського агресора в складі добровольчого батальйону “Карпатська Січ”. Мав позивний “Гуцул”. Він повернувся з-за кордону, щоб визволяти Батьківщину. До повномасштабного вторгнення захисник працював заступником директора будівельної фірми у Бельгії. Після перемоги Іван планував відкрити свою будівельну фірму та створити сім’ю.

Захисник загинув 11 вересня 2022 року при виконанні службових обов’язків на Ізюмському напрямку. Івану було лише 30 років.

Побратими, рідні, знайомі відзначали його як сміливого та мужнього воїна, справжнього захисника та патріота своєї країни. Він був справжнім воїном. Із честю виконував обов’язок, щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишався вірним присязі, українському народові та Україні.

Щоб вшанувати пам’ять полеглого Івана Рожкова, на благодійний волейбольний турнір прибули команди волейболістів с. Жукова, с. Жукотина, с. Богородичин та мешканці Коршівської громади.

На турнірі зібрано 17 525 грн. Кошти будуть передані на батальйон «Карпатська Січ», у якому воював Іван Рожков.

Вічна пам’ять Герою… Щиро співчуваємо родині загиблого. Герої не вмирають!

Нагору