Інформатор Коломия

ВЛАДА

На вул. Тарабалки у Коломиї будуть нові тротуари: відомо виконавця робіт та їх вартість

На вул. Тарабалки у Коломиї будуть нові тротуари: відомо виконавця робіт та їх вартість

Ще один тендер на благоустрій території провели коломийські комунальники. За кілька сотень тисяч гривень цьогоріч мають відремонтувати тротуари на вулиці Степана Тарабалки в Коломиї. Єдиним учасником і переможцем тендеру став ФОП, який наразі має договори лише з управлінням комунального господарства Коломийської міської ради.

Детальніше розповість Інформатор Коломия.

Тендер на ремонт тротуарів по вул. Тарабалки в м. Коломиї УКГ оголосило наприкінці серпня 2024 року. Очікувана вартість робіт сягнула 795 181 грн. На участь у тендері подався лише один учасник – ФОП Наливайко Ярослав Володимирович. Він запропонував виконати роботи за 730 356 грн. УКГ уклало з ним договір 11 вересня. Згідно тендерної документації, виконавець має розібрати попереднє покриття та забрукувати тротуари на вул. Тарабалки до кінця цього року.

Скріншоти закупівлі й договору щодо ремонту тротуарів на вул. Тарабалки у Коломиї

ФОП Наливайко Ярослав Володимирович вже відомий читачам Інформатор. Як відомо, це батько колишнього головного комунальнику міста – Володимира Наливайка, фірми якого – часті виконавці багатомільйонних тендерів на брукування.

Свій перший і одразу кількамільйонний тендер Ярослав Наливайко виграв саме від управління комунального господарства Коломийської міської ради.  На той час він тільки створив ФОП. Ба більше, з момент реєстрації ФОП Ярослав Володимирович заключав договори тільки з УКГ Коломийської міської ради.

Згідно даних платформи YouControl, в 2023 році він ремонтував тротуари на вул. Франка за 3 754 569 грн. А в цьому році уклав вже 6 угод з управлінням комунального господарства Коломийської міської ради на понад 2 млн грн.

Скрін з YouControl

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору