Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

У Коломиї підлітки проникли до чужого гаража та виштовхали звідти “Волгу”

У Коломиї підлітки проникли до чужого гаража та виштовхали звідти "Волгу"

Компанія підлітків звечора пробралась до чужого гаража, викотили на вулицю автомобіль “Волга” та залишили його там. Коли вони повернулися туди наступного дня, їх спіймав власник автівки. Нещодавно суд у Коломиї притягнув до адмінвідповідальності батька одного з неповнолітніх хуліганів.

Детальніше розповість Інформатор Коломия.

Як стало відомо з постанови, інцидент трапився по вулиці Тютюнника у Коломиї. 8 липня 2024 року на службу “102” подзвонив чоловік та повідомив, що підлітки пошкодили двері його гаража та викотили його автомобіль марки “Волга”.

Зазначається, що того дня власнику зателефонували та повідомили, що ворота в його гараж відкриті. Близько 14:00 він приїхав на територію гаражного кооперативу та застав групу підлітків в кількості шести осіб. Вони знаходились поряд з його автомобілем “Волга”, який був відкочений від його гаражу на певну відстань.

Власник повідомив, що вважає дії підлітків актом вандалізму, а не спробою викрадення його майна.

Один із неповнолітніх розповів, що 7 липня близько 20:00 він разом зі своїми товаришами через вікно проникли до приміщення гаражу, де знаходився «Волга». Вони викотили автомобіль на вулицю.  Наступного дня повернулися та хотіли заштовхати транспортний засіб назад в гараж, але їхні дії були виявлені власником, який викликав працівників поліції.

У серпні Коломийський міськрайонний суд виніс постанову щодо уродженця с. Слобода – батька цього підлітка. Суддя Третьякова І.В. установила, що батько неповнолітнього ухилився від виконання обов’язків щодо забезпечення необхідних умов виховання свого сина. Відтак той 7 липня близько 20:00 з хуліганських спонукань пошкодив дерев’яні ворота до гаражного приміщення по вул. Тютюника у Коломиї, проник всередину та з хуліганських спонукань виштовхав з гаражного приміщення автомобіль марки «ГАЗ Волга» , попередньо пошкодивши вікна на транспортному засобі.

Батько повідомив, що в подальшому буде більше приділяти уваги вихованню свого сина.

Відтак суд у Коломиї вирішив притягнути до адміністративної відповідальності батька та оштрафувати його на 1 700 грн, а також стягнути судовий збір в сумі 605 грн.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору