Коломия До сайту

Прикордонники за допомогою собак зупинили дві спроби перевезення наркотиків

На українсько-польському кордоні пильність службових собак допомогла виявити дві спроби контрабанди марихуани. Під час перевірки потяга “Київ-Перемишль” прикордонники виявили 8,4 грама наркотиків у 53-річного львів’янина, а на іншому пункті пропуску собака знайшов 3 грами марихуани в автомобілі. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на прикордонників.

Мерихуанну виявили в українця, 53-річного львів’янина, який прямував до Польщі потягом. Під час проходження контрольних процедур службовий собака “Руф” зреагував на особисті речі чоловіка. В результаті обшуку прикордонно-митна служба виявила згорток з марихуанною вагою 8,4 грами.

Вже на іншому пункті пропуску службовий собака також спрацював на марихуанну. Відтак, 3 грами “наркотичного зілля” виявили в автомобілі “Ауді”, який прямував на в’їзд в Україну.

Щодо обох випадків прикордонники проінформували правоохоронні органи. Відповідальність за такі дії передбачена ст. 309 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com