Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

На Прикарпатті затримали чоловіка, який пограбував жінку посеред вулиці

На Прикарпатті затримали чоловіка, який пограбував жінку посеред вулиці

Вчора, 16 вересня, близько 17 год патрульним надійшло повідомлення про пограбування посеред білого дня. Як з’ясувалось, чоловік вкрав телефон у перехожої жінки.

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

Слідство встановило, що 37-річний франківець атакував та пограбував жінку. Нападника затримали у лісовому масиві, поблизу населеного пункту Павлівка. Після затримання в чоловіка вилучили вкрадений телефон.

Правоохоронці вияснили, що коли потерпіла поверталась додому, правопорушник підбіг до жінки, штовхнув її та викрав мобільний телефон. Зловмисника затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Наразі процесуальне керівництво здійснює Івано-Франківська окружна прокуратура, також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Суд має обрати запобіжний захід підозрюваному. За скоєння даного правопорушення передбачається максимальне покарання від 7 до 10 ркоів за ґратами.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору