Інформатор Коломия

ВЛАДА

Скільки депутат з Коломиї готовий заплатити за арештовану землю неподалік ратуші

За скільки продали 368 м² арештованої землі у Коломиї

13 вересня відбувся аукціон з продажу арештованої землі на вулиці Верещинського у Коломиї. Охочих придбати цю ділянку було двоє. Коломийський підприємець Анатолій Григорчук і діючий депутат Коломийської міської ради. Обоє від початку аукціону запропонували в рази більшу ціну.

Хто і скільки пропонував – розповість Інформатор.

Днями відбувся аукціон з продажу арештованої земельної ділянки №59  площею 368 м² на вул. Верещинського із кадастровим номером 2610600000:20:003:0092. Продавав приватний виконавець виконавчого округу Івано-Франківської області Ткачук Л.М.

У матеріалах виконавчого провадження, зокрема судового рішення від  вказано, що колишній власник заборгував по кредиту майже 85 000 грн, з яких 65 000 – по тілу кредиту.

Що ж до земельної ділянки, яку виклали на продаж, то вона має сільськогосподарське призначення.

Стартова ціна за лот сягала 50 908 грн (1 м² – 136 грн).

На участь в аукціоні подалося двоє – місцевий депутат і бізнесмен Михайлюк Мирослав Іванович та коломийський підприємець, співзасновник “ТОВ ФАЙНОБУД-1” Григорчук Анатолій Анатолійович. Обидва одразу ж запропонували в понад 5 разів більшу ціну.

Коломийський депутат і бізнесмен Мирослав Михайлюк від початкових заявок готовий був викупити арештовану земельну ділянку за 182 000 грн, а підприємець Анатолій Григорчук – за 155 000 грн.

Своїх заявок учасники аукціону не змінили. Відтак наразі право викупити землю на вул. Верещинського лишається за коломийським депутатом, хоча договір наразі не оприлюднено.

Скріншот результатів аукціону з продажу земельної ділянки на вул. Верещинського у Коломиї

Мирослав Михайлюк, досьє

Михайлюк Мирослав Іванович – депутат Коломийської міської ради (двох скликань) від партії “Народний рух України”, підприємець, директор приватної агропромислової фірми “Інтеграл”.  Але це далеко не повна інформація.

Згідно декларації у нього з дружиною у власності є майже пів сотні об’єктів нерухомості: квартири, нежитлові приміщення, земельні ділянки та ін, а ще непоганий автопарк і багаторічний бізнес. Але читайте згодом в розлогому аналіз декларацій депутатів Коломийської міської ради.

На сайті міськради та у документах ЦВК знаходимо скупі дані біографії депутата Мирослава Михайлюка: народився 6 квітня 1961 року у селі Кременці Надвірнянського району. Освіта вища. Безпартійний. Директор фірми “Інтеграл”. Проте за даними платформи YouControl Мирослав Михайлюк також є керівником ще фірм: ТОВ “СЕРВІСТРАНСБУД” ,СК “ПІДГІР’Я”, ПП “КРОКУС”, ОК “ЕЛІТ”, та є учасником чи частковим бенефіціаром у кількох інших компаніях, зокрема – у будівництві багатоповерхівок біля міського озера ім. Руфа.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору