Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

13 тис $ за “комфортне перевезення” за кордон: прикордонники знайшли прикарпатця в багажнику авто

13 тис $ за "комфортне перевезення" за кордон: прикордонники знайшли прикарпатця в багажнику авто

На Буковині прикордонники затримали водія з “клієнтом” в багажнику автомобіля.  Як з’ясувалось, там знаходився військовозобов’язаний прикарпатець, який прямував до Румунії.

Розповідає Інформатор Коломия, посилаючись на ДПСУ.

Прикордонники зупинили легковий автомбіль на одному з поліцейських постів неподалік кордону. В авто, окрім водія, було ще двоє пасажирів. Однак, як з’ясувалось пізніше на охоронців кордону чекав “сюрприз” в багажнику легковика.

Керманич автомобіля запевняв, що просто підовизив знайомих в населений пункт прикордоння. Але в багажному відділенні машини було виявилено ще одного чоловіка призовного віку. Ним виявився мешканець Прикарпаття, який заплатив 13 тис $ за супровід до Румунії.

В “пакет послуг” входило перевезення у визначену точку, а також встановлення подальшого маршруту обхід пунктам пропуску. На мешканця Івано-Франківщини склали адмінпротокол, а водію загрожує відповідальність за ст. 332 Кримінального кодексу України. Зараз слідством встановлюється причетність інших пасажирів легковика.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору