Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Прикордонники затримали порушників за кілька метрів від кордону

На Буковині прикордонники затримали чотирьох осіб, які намагались незаконно перетнути державний кордон. Серед “туристів” були й прикарпатці.

Розповідає Інформатор Коломия, посилаючись на прикордонників.

Прикордонники наряду “Секрет” на ділянці відділу “Мамалига” виявили рух в сторону державного кордону. За допомогою дрона, вони встановили переміщення порушників, а згодом затримали чотирьох військовозобов’язаних прямо біля загороджувального паркану.

Як з’ясували працівники Чернівецького прикордонного загону, порушники є мешканцями Івано-Франківської та Львівської областей. Один із чоловіків виконував роль провідника з метою переправити порушників кордону до Румунії поза пунктами пропуску. За таку “мандрівку” затримані мали заплатити по 9 тис. доларів.

Щодо цього правопорушення складено адмінпротоколи, а провідник відповідатиме за ст. 332 Кримінального кодексу України.

Прикордонникам також вдалось дізнатись додаткову інформацію від чоловіка, який очолював групу “туристів”. Про те, що він має ще двох “клієнтів”, які також мають намір нелегально потрапити за кордон.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору