Коломия До сайту

Керівника комунального підприємства на Коломийщині підозрюють у самопреміюванні та привласненні понад 280 тис грн

Зловживаючи своїм службовим становищем, керівник комунального підприємства виписував собі премії протягом 2022-2023 років. Відтак він незаконно отримав понад 280 000 грн. Коломийські прокурори повідомили комунальнику про підозру в привласненні чужого майна, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану.

Про це довідався Інформатор Коломия від обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що керівник одного із комунальних підприємств, зловживаючи своїм службовим становищем, у 2022 та 2023 роках особисто підписав та видав накази про преміювання працівників КП та себе особисто. На підставі цього бухгалтерією підприємства проводились відповідні нарахування та здійснювались виплати.

Такими діями завдано матеріальну шкоду комунальному підприємству на понад 280 тис. грн.

За процесуального керівництва прокурорів Коломийської окружної прокуратури керівнику повідомлено про підозру у привласненні чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому повторно та в умовах воєнного стану (ч. ч. 3,4 ст. 191 КК України).

Досудове розслідування – відділення поліції (м.Снятин) Коломийського РВП ГУНП в Івано-Франківській області, оперативний супровід – Коломийське МРВ УСБУ в області.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com