Коломия До сайту

Конфлікт на вокзалі Коломиї закінчився різаниною

Днями поліцейським надійшло повідомлення про 27-річного мешканця с. Корнич з тілесними ушкодженнями внаслідок ножового поранення. 

Повідомляє Інформатор Коломия, посилаючись на поліцію області.

Як з’ясувало слідство, чоловік отримав тілесні поранення внаслідок конфлікту з незнайомим чоловіком поблизу вокзалу в Коломиї. Потерпілий разом зі своїм товаришем вживали алкоголь неподалік місця події. Згодом до них підійшов невідомий чоловік, який спровокував конфікт та завдав ножового поранення. Після чого нападник втік.

Працівники поліції вилучили відео з камер спостереження, завдяки яким вдалось встановити особу правопорушника. Ним виявився 47-річний коломиянин, який раніше вже був судимий за майнові злочини.

Поліцейським вдалось затримати правопорушника неподалік вокзалу за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили йому про підозру за умисне нанесення тілесний ушкоджень. Наразі суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com