Коломия До сайту

Била металевою чашкою та не тільки: деталі побиття підопічної інтернату в Коломиї

19 вересня стало відомо, що працівниця психоневрологічного інтернату в Коломиї побила підопічну. З’ясувалося, що від дій 54-річної молодшої медсестри постраждала 18-річна дівчина. Коломийські правоохоронці проводять слідчі дії – опитують очевидців, персонал закладу, встановлюють всі обставини інциденту. 

Що наразі відомо – дізнавався Інформатор Коломия від поліції Івано-Франківської області.

Нагадуємо, повідомлення про побиття підопічної Коломийського психоневрологічного інтернату працівницею закладу надійшло 19 вересня до представництва з прав людини в Івано-Франківській області.

Як зазначають в поліції, вчора вранці потерпіла також зателефонувала і повідомили про інцидент поліцейським. На місце одразу було скеровано слідчо-оперативну групу.

Вони з’ясували, що конфлікт між 18-річною підопічною інтернату та 54-річною молодшою медсестрою відбувся декілька днів тому, під час вечері. Працівниця закладу завдала підопічній кілька ударів металевою чашкою по голові та металевим предметом по спині. У результаті дівчина отримала тілесні ушкодження.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, в рамках якої призначено судово-медичну експертизу, з метою визначення ступеня тяжкості отриманих потерпілою тілесних ушкоджень. Слідчі дії тривають.

Відомо, що керівництво закладу усунуло працівницю від виконання обов’язків та проводить службове розслідування.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram, Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com