Коломия До сайту

Начальниця відділення Укрпошти на Прикарпатті заволоділа коштами компанії, аби сплатити свій кредит

Начальниця одного з відділень пошти заволоділа безготівковими грошовими коштами, які використала на власні потреби. Яремчанські прокурори скерували до суду обвинувальний акт.

Інформатор Коломия розповідає деталі з посиланням на прокуратуру області.

Як стало відомо, обвинувачувана мала доступ до автоматизованої системи Укрпошти. У 2023 році вона незаконно використовувала її для поповнення через термінал своєї банківської картки. Таким чином жінка заволоділа безготівковими грошовими коштами, які використала на власні потреби.

Йдеться про понад 128 тисяч грн, більшість з яких переказала для погашення кредитної заборгованості. Під час розслідування вона повністю відшкодувала завдані збитки.

Тепер її підозрюють за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, легалізації майна, одержаного злочинним шляхом, а також несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованій системі (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 209, ч. 1 ст. 362 КК України).

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com