Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Ментальне здоров’я дитини під час війни: підказки психологів Коломиї

Ментальне здоров'я дитини під час війни: підказки психологів Коломиї

Ваша дитина надто стрімко подорослішала через реалії війни? Дуже дорослі питання, раптові зміни настрою, злість, що проявляється раптово і часто не там, де це припустимо… Або ж навпаки: сховалась у свою мушельку, замкнулась, притихла. Як наслідок – тривожний сон, панічні атаки, плач і неспокій. Все це – травматичні ознаки.

Психологині з Коломиї  Людмила Калин та Іванна Кривко мають чималий досвід роботи, направленої на відновлення ментального здоров’я дітей та підлітків. Цьогоріч в рамках проєкту “Пліч-о-пліч” від ГО “Сила громади” фахівчині надавали безкоштовну психологічну допомогу сім’ям військовослужбовців.

А для читачів й глядачів ресурсу Інформатор Коломия психологині розповіли, які кроки допоможуть батькам разом з дітьми ефективно долати ці кризові моменти.

Програма створена у рамках проєкту “Пліч-о-пліч” громадської організації “Сила Громади” в межах конкурсу «Тримаймо стрій” за фінансування Міжнародного фонду “Відродження”.

В рамках цієї програми психологи безкоштовно надають підтримку сім’ям учасників бойових дій.

  • Адреса: бульвар Лесі Українки, 34б/1, офіс №102
  • Аби записатися – дзвоніть: 🔖097 9758721 або 097096 0801.

Дивіться також розмови із психологинями на теми:

Підказки дружині захисника, як зберегти сім’ю у випробуваннях війною

Небажані питання учаснику бойових дій | програма “Моя тиха гавань”

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegram,  Viber та Instagram. Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – пишіть нам на пошту kl.informator@gmail.com 

Нагору