Коломия До сайту

Ще більше бруківки: на Шевченківському озері знову викладають плитку

Мільйон до мільйона – і косівський депутат та ФОП ДУМІТРАК НАЗАРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ виклав бруківки на Шевченківському озері уже на 7,3 млн грн. І ось знову: 1,5 млн грн піде з бюджету Коломийської громади на доріжки. Закупівлю провели на початку вересня. Наразі роботи – у розпалі.

Повідомляє Інформатор Коломия.

Капітальний ремонт території біля Шевченківського озера та доріжок триває з 2023 року. Договір із депутатом-підприємцем уклало управління комунального господарства (далі – УКГ) на 1 455 175 грн. За ці гроші Назарій Думітрак має провести капітальний ремонт території біля озера, звісна річ – не усієї. Але оскільки закупівля відбувалась як допорогова і договір уклали напряму, то немає опису, які саме роботи мають бути.

Загалом же УКГ Коломийської міської ради уклало 5 договорів на загальну суму  8 776 233 грн із косівським підприємцем ФОП ДУМІТРАК НАЗАРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ.

Хто наш частий підрядник?

Назарій Васильович Думітрак не просто підприємець, згідно даних платформи YouControl та офіційного сайту  він є депутатом Косівської міськради і головою Косівського осередку ВО «Свобода».

Як підприємець зареєстрований на початку 2016 року в місті Косів. Але участь у державних закупівлях почав брати тільки наприкінці 2022 року: у грудні продав бруківку для доріжок у парку. Відтак із структурними підрозділами Коломийської міської ради косівський депутат уклав 8 з 9-ти договорів, але одна із цих закупівель – ремонт доріжок на сільських кладовищах – була скасована, а загалом  75% договорів укладено без проведення електронних торгів.

До теми: Брукування озера – косівському депутату

Чому так багато плитки: позиція влади

Нагадаємо, шо у перші два роки війни коломияни апелювали до влади міста, аби відкласти такі справи на мирний час і зосередитися на допомозі військовим. У прямому ефірі місцевого телебачення ведуча зазначила, що таке питання все частіше звучить у суспільстві, та на це Богдан Станіславський сказав:

“Нехай звучить”, – оце й усе, що відповів голова Коломийської громади Богдан Станіславський.

Зараз роботи на озері у розпалі. Нових шматок бруківки викладають уже зі сторони Шевченківського парку і далі по колу ближче до дамби. Більше – на фото.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237